miércoles, 13 de mayo de 2015

PORTAVENTURA!

El diumenge passat vam anar tots els rossinyols banyolins a Portaventura, ens feia molta il·lusió a tots anar-hi, però també una mica de pena, ja que sabíem que era la última excursió que faríem tots junts, abans de la festa de fi del projecte.
Vam quedar tots a les 7 del matí per sortir amb els cotxes, i poder arribar a les 10 tan punt obrissin al parc. Cap dels mentorats hi havia estat mai, sabíem que al·lucinarien.
Només d'entrar al parc, ja vam pujar gairebé tots al Furius Baco, molts dels mentorats no sabien que l'atracció fos tan ràpida i es van quedar ben parats!
Després de l'espant, i amb la calor que començava a fer vam decidir pujar al Tutuki Splash, una atracció d'aigua, per refrescar-nos, tots hi volíem pujar.
Més tard vam pujar al Dragon Khan i al Shambala, les dues muntanyes russes més altes del parc, però la Valery i alguns altres mentorats no es van atrevir a pujar-hi, ja que no els agradaven les baixades tan fortes.
Vam dinar tots junts i vam descansar una estona. A la tarda, vam pujar tots junts a moltes més atraccions: a l'Estampida, el Tren de la Mina, els Troncos,... va ser molt divertit, sobretot amb les d'aigua ens ho vam passar molt bé.
Més tard, vam fer dos grups, els que els hi agradaven les atraccions més fortes anàvem junts i els que no els agradaven tant les atraccions fortes, així tothom estava content i no havíem d'estar esperant-nos tota l'estona.

Per acabar vam anar tots junts als autos de xoc que els hi agrada a tots.

Abans de sortir ens vam quedar mirant un espectacle dedicat a la celebració dels vint anys de Portaventura, on ballaven i cantaven els ballerins, i mascotes del parc. Quan es va acabar l'espectacle, ja tancaven el parc així que ja vam tornar cap a Banyoles. Va ser un dia molt complert i molt divertit, la veritat és que ens ho vam passar molt bé.
A la Valery  tot i que va passar una mica de por en algunes atraccions, li va encantar, ja tenia ganes de tornar-hi!





No hay comentarios:

Publicar un comentario