domingo, 12 de abril de 2015

TARDA DE MINI-GOLF I VOLEY

Ahir a la tarda, algunes parelles dels rossinyols banyolins, vam decidir anar a fer un mini-golf al càmping d'Esponellà, on hi ha moltes activitats per fer, ja que feia temps que li donàvem voltes. Amb la Valery, vam convèncer a la seva cosina, la Jèssica,  perquè s'animés a venir amb nosaltres, ja que un altre dia havia de venir i al final no va poder.
Ningú sabia jugar a golf, al principi ho vèiem molt complicat, la veritat és que hi havia alguna pista que era bastant difícil, però al final hi vam anar agafant la pràctica, i vam acabar essent tots uns professionals!  La veritat és que va ser molt bona idea, en general ens va agradar molt a tots, ens ho vam passar molt be.
En acabar de fer totes les pistes, vam anar a baix, a veure un riu que hi passa, on hi fan kaiak, però no ens vam atrevir, encara no feia prou calor. Així que vam tornar a pujar al càmping i ens vam posar a jugar a voleibol , la Valery i la Jèssica en saben molt, ja que acostumen a jugar-hi algunes tardes amb la seva família, elles controlaven que complíssim les normes, i ens ensenyaven.

Ens va passar molt ràpid la tarda, va ser molt divertit,  vam acabar ben cansats, però molt contents! 












No hay comentarios:

Publicar un comentario