miércoles, 1 de abril de 2015

PLATJA D'ARO!


Aquesta tarda tres parelles dels rossinyols banyolins hem decidit agafar el cotxe i anar a passar la primera tarda de platja de l'any, o per alguns la primera tarda de platja aquí, com la Valery, que mai havia estat a les nostres platges i tenia ganes de veure si eren com les que tenia prop de casa al Perú. Així que en arribar ja ens hem dirigit cap al passeig on hem caminat una mica fins arribar al final de la platja principal. Allà hem fet un trosset d'un caminet, que portava a veure alguns recons i caletes molt maques. No ens hem pogut resistir, i en arribar a la següent platja, ens hem tret les sabates, i hem corregut a posar els peus a l'aigua, però encara estava molt freda!

Quan ja hem tingut els peus secs, hem tornat enrere cap a la platja principal i cap al centre, on hem berenat tots junts uns entrepans molt bons.

En acabar ens hem passejat per el carrer principal, on hi ha totes les botigues i on ja hi començava a haver ambient, fins que ens hem cansat i hem decidit tornar cap a Banyoles.

Ha estat molt bé, la tarda ens ha passat molt de pressa, la veritat és que ha estat molt divertit, i feia molt bon dia.


Demà amb la Valery ens tornarem a veure, que l'ajudaré amb un resums que ha de fer en català d'un llibre de lectura, juntes ho farem amb un moment! 









No hay comentarios:

Publicar un comentario